ЖОК „ЈАХОРИНА“ ШАМПИОН РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

pre godinu

Одлуком Одбојкашког савеза Републике Српске, такмичење у Првој лиги Српске за 2019/2020. сезону је окончано, а захваљујући тренутном пласману на првенственој табели, Женски одбојкашки клуб /ЖОК/„Јахорина“ из Пала постао је нови шампион Републике Српске. Друго мјесто на табели заузела је екипа „Црвене звијезде“ из Обудовца, док су одбојкашице

Одлуком Одбојкашког савеза Републике Српске, такмичење у Првој лиги Српске за 2019/2020. сезону је окончано, а захваљујући тренутном пласману на првенственој табели, Женски одбојкашки клуб /ЖОК/„Јахорина“ из Пала постао је нови шампион Републике Српске.

Друго мјесто на табели заузела је екипа „Црвене звијезде“ из Обудовца, док су одбојкашице „Љубиња“ сезону завршиле као трећепласиране.

Овакву одлику Савез је донио због тренутне епидемиолошке ситуације у Републици Српској, а у одбојкашком првенству одиграно је више од 70 утакмица и сви тимови одиграли су једнак број мечева.

Тренер ЖОК „Јахорина“ Данило Тадић изразио је задовољство постигнутим резултатом, те честитао дјевојкама на заслуженом успјеху.