ЗА ВИКЕНД ПРОМЈЕНЉИВО ОБЛАЧНО

pre godinu

У Републици Српској за викенд биће промјењиво и нестабилно вријеме са кишом и највишом дневном температуром до 20 степени Целзијусових. Сутра ујутро биће претежно ведро на југу и југозападу, а у осталим предјелима умјерено облачно. Током дана ће бити промјенљиво облачно, уз сунчане периоде. Послије подне биће нестабилно уз пролазно

У Републици Српској за викенд биће промјењиво и нестабилно вријеме са кишом и највишом дневном температуром до 20 степени Целзијусових.

Сутра ујутро биће претежно ведро на југу и југозападу, а у осталим предјелима умјерено облачно. Током дана ће бити промјенљиво облачно, уз сунчане периоде.

Послије подне биће нестабилно уз пролазно слабу кишу или пљускове у Сарајевско-романијској регији и мјестимично у Крајини. Вјетар ће бити слаб до умјерен, претежно сјеверозападни.

У недјељу, 24. маја, ујутру биће облачно, са кишом у централним, а прије подне и у јужним предјелима. До поднева ће доћи до разведравања у сјеверној половини земље, а на југу мјестимично уз кишу и пљускове.

У понедјељак, 25. маја, ујутро на сјеверу и југу биће ведро, а у централним крајевима умјерено облачно.

Око поднева очекује се повећања облачности уз мјестимично слабу кишу и пљускове, а од централних крајева ка југу, уз сунчане периоде. Касније послије подне очекује се мјестимично пролазна слаба киша и на сјеверу, док ће увече доћи до повећања облачности на истоку, уз краће пљускове.