ВИЦ ДАНА: БИОЕНЕРГЕТИЧАР

pre godinu

'Хасо, чиме се ти бавиш?' 'Ја сам биоенергетичар.' 'Ма, не питам те што си био, него што си сад!'

'Хасо, чиме се ти бавиш?'

'Ја сам биоенергетичар.'

'Ма, не питам те што си био, него што си сад!'