ВИРТУЕЛНО ПУТОВАЊЕ СВЈЕТСКИМ МЕТРОПОЛАМА

pre mesec

Свјетске метрополе сада су нам на дохват руке, само један клик дијели нас од дуго жељеног путовања до Истанбулског Базара, Московског Црвеног трга, плажа и шаренила Хаване.

Екрам Секер, студент из Турске на мастер студијама у Минхену, прошлог прољећа лансирао је апликацију DRIVE & LISTEN, која нам омогућaва виртуелно путовање свјетским метрополама.

Због носталгије коју  је осјећао за Истанбулом, а у који  због рестрикција путовања због КОВИДА-19 није био у могућности отпутовати на било који други начин осим виртуелно, одлучио је да направи апликацију која ће омогућити људима широм свијета, како да умање своју носталгију за домом, тако и да отпутују на дуго жељене свјетске дестинације и бар на тренутак сиву стварност замијене сунцем и шаренилом Истанбула, Лос Анђелеса, Барселоне, Мумбаја...

https://driveandlisten.herokuapp.com/?fbclid=IwAR0NGTxh7N0Ul4vX71DrnAFWN9isAvBA8_5kpWZ6Yj5Ur_I-YNbxx9Kbqf0

Када је тек лансирао апликацију, видео клипове градова преузимао је са You Tube-a, али данас, како је апликација постала веома позната, људи широм свијета свакодневно  му шаљу видео записе њихових родних градова како би апликација, поред свјетских метропола, имала у понуди обиласке и мањих градова широм свијета.

https://driveandlisten.herokuapp.com/?fbclid=IwAR0NGTxh7N0Ul4vX71DrnAFWN9isAvBA8_5kpWZ6Yj5Ur_I-YNbxx9Kbqf0

Сјести у ауто, пустити радио и возити се до жељене локације за одмор, никада није звучало неизводљиво као у посљедњих годину дана, али виртуелна стварност  и апликација DRIVE & LISTEN, омогућавају нам бар тренутни бијег од стварности, затворених граница и ПЦР тестова. Зато, опустите се, изаберите један од 53 града који бисте жељели да посјетите, пустите музику са  неке од локалних радио станица и започните своје дигитално путовање.