ВЕЧЕРАС СПАСОВДАНСКА АКАДЕМИЈА

pre godinu

Академија, која је организована поводом Спасовдана - крсне славе и Дана општине Источно Ново Сарајево, биће одржана вечерас у Културном центру са почетком у 20:00 часова. Свечаности ће присуствовати одборници Скупштине општине и добитници пакета и захвалница од општине. За 19.30 часова планирано је отварање изложбе фотографија "Све

Академија, која је организована поводом Спасовдана - крсне славе и Дана општине Источно Ново Сарајево, биће одржана вечерас у Културном центру са почетком у 20:00 часова.

Свечаности ће присуствовати одборници Скупштине општине и добитници пакета и захвалница од општине.

За 19.30 часова планирано је отварање изложбе фотографија "Све је стало у један тренутак", које су настале за вријеме епидемије вируса корона, те додјела награда за најбоље фотографије.

Сутра, на Спасовдан, обиљежавање славе почиње у 9.00 часова литургијом у Храму Светог великомученика Георгија, након чега ће бити обиљежено 28 година од формирања Прве сарајевске механизоване бригаде и положено цвијећа на Војничком гробљу на Врацама у 10.30 часова.

У 11.00 часова испред Храма предвиђен је коктел и закуска, а у 12.00 часова полагање вијенаца на споменик Слава српском борцу прекопута зграде општине.