УПИС НОВИХ БРУЦОША НА ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ ПАЛЕ

pre godinu

Филозофски факултет Универзитета у Источном Сарајеву, у околностима измијењеним корона вирусом, остварује све активности и задаће из наставног процеса према утврђеним мјерама, одржавајући висок ниво мобилности студената. На факултету који је разноврсношћу својих студијских програма, утемељених у фундаменталним наукама, и бројношћу студентске популације понио епитет универзитета у малом реализују се

Филозофски факултет Универзитета у Источном Сарајеву, у околностима измијењеним корона вирусом, остварује све активности и задаће из наставног процеса према утврђеним мјерама, одржавајући висок ниво мобилности студената.

На факултету који је разноврсношћу својих студијских програма, утемељених у фундаменталним наукама, и бројношћу студентске популације понио епитет универзитета у малом реализују се и све активности за упис нове генерације студената.

Процеси модернизације студијских програма су перманентни на овој високошколској установи а повећање броја заинтересованих за иновиране програме показатељ су оправданости таквих настојања.

У новој академској години, Филозофски факултет свршеним средњошколцима нуди студиј на 19 акредитованих студијских програма за које ће пријемни испит, према одлуци ресорног министарства, бити организован 1. и 2. јула ове године.