СУТРА ПРОМЈЕНЉИВО ОБЛАЧНО

pre godinu

У Републици Српској сутра ујутро и пријеподне биће претежно промјенљиво до претежно облачно вријеме, са сунчаним интервалима на сјеверу док се током дана и послијеподнева очекује нестабилно вријеме у сјеверној половини земље. Уз пораст дневне температуре, око подневних часова, јављаће се повремени пљускови прво на сјеверу, а затим у централном

У Републици Српској сутра ујутро и пријеподне биће претежно промјенљиво до претежно облачно вријеме, са сунчаним интервалима на сјеверу док се током дана и послијеподнева очекује нестабилно вријеме у сјеверној половини земље.

Уз пораст дневне температуре, око подневних часова, јављаће се повремени пљускови прво на сјеверу, а затим у централном појасу, а биће мјестимично и краћих сунчаних периода, уз могућу маглу око ријека и по котлинама.

Послијеподне  грмљавински процеси очекују се на сјеверу, сјевероистоку и истоку.

Касније послијеподне и увече најављено је слабљење и престанак падавина, уз смањење облачности.

Могућност за вечерњи пљусак постојаће још у Семберији.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверозападног смјера, током дана јак, који ће послијеподне бити у слабљењу и у окретању на западни, док је на југу могућа јака бура, која ће послијеподне бити у слабљењу.

Минимална температура ваздуха кретаће се од 7 до 12, у вишим предјелима од 4, на југу око 14, док ће највиша дневна, у већини предјела, износити од 13 до 18 степени Целзијусових.