СТАРИЈИМА ОСОБАМА ПОДИЈЕЉЕНИ ПРЕХРАМБЕНО-ХИГИЈЕНСКИ ПАКЕТИ

pre godinu

У Билећи су подијељени прехрамбено-хигијенски пакети особама старијима од 65 година који су у тежој материјалној ситуацији, а донирала их је хуманитарна организација ЦРС у оквиру пројекта "Хитна асистенција за старије особе". Циљ пројекта је да се ублажи тешка материјална ситуација старијих изолованих особа која је изазвана вирусом корона, те

У Билећи су подијељени прехрамбено-хигијенски пакети особама старијима од 65 година који су у тежој материјалној ситуацији, а донирала их је хуманитарна организација ЦРС у оквиру пројекта "Хитна асистенција за старије особе".


Циљ пројекта је да се ублажи тешка материјална ситуација старијих изолованих особа која је изазвана вирусом корона, те подигне свијест о начинима заштите и поступања у случају заразе.

"Овим пројектом су финансирани пакете вриједности 50 КМ за 100 корисника. Циљна група су особе старије од 65 година и слабијег имовинског стања", рекао је новинарима начелник Одјељења за стамбено-комуналне послове у општини Билећа Раденко Попара и захвалио донатору за помоћ.

Он је истакао да је ова организација, која је у БиХ присутна већ пет година и бави се пројектима у вези са избјеглим и расељеним лицима у БиХ, и раније донирала средства за избјегла и расељена лица у Билећи.

Пакети су корисницима достављени на кућна врата уз поштовање свих прописаних мјера заштите.

(СРНА)