СОКОЛАЧКИ МАЛИШАНИ ОБРАДОВАНИ НОВОГОДИШЊИМ ПАКЕТИЋИМА

pre mesec

Подјела пакетића организована данас, на Дјетињце, уз поштовање мјера заштите због пандемије вируса корона

На Сокоцу је организована додјела око 200 новогодишњих пакетића прикупљених у оквиру акције "Ниједан малишан без пакетића", чији је организатор Сокочанка Драгана Крсмановић.

Према ријечина организаторке, у акцији је учествовао велики број њених пријатеља како са Сокоца, тако и са цијеле регије.

Данас је подијељено око 103 пакетића за дјецу која су корисници дјечијег додатка према списку Центра за социјални рад општине Соколац. Пакетићи су подијељени и за тридесетак чланова Удружења за помоћ лицима са посебним потребама "Подршка", за шесторо полазника Одјељења са посебним потребама Основне школе "Соколац" и за више од 40 дјеце из вишечланих породица.

- Моја жеља је да малишане учиним срећним додјелом пакетића од Дједа Мраза у амбијенту новогодишње чаролије коју смо припремили на отвореном испред Језичког центра "ИН", колико је ситуација са епидемијом дозволила - истакла је Крсмановићева, те додала да је подјела пакетића организована данас, на Дјетињце, уз поштовање мјера заштите због пандемије вируса корона.

СРНА