СОКОЛАЧКИ МАЛИШАНИ ОБРАДОВАНИ НОВОГОДИШЊИМ ПАКЕТИЋИМА

pre 4 meseca

Подјела пакетића организована данас, на Дјетињце, уз поштовање мјера заштите због пандемије вируса корона

На Сокоцу је организована додјела око 200 новогодишњих пакетића прикупљених у оквиру акције "Ниједан малишан без пакетића", чији је организатор Сокочанка Драгана Крсмановић.

Према ријечина организаторке, у акцији је учествовао велики број њених пријатеља како са Сокоца, тако и са цијеле регије.

Данас је подијељено око 103 пакетића за дјецу која су корисници дјечијег додатка према списку Центра за социјални рад општине Соколац. Пакетићи су подијељени и за тридесетак чланова Удружења за помоћ лицима са посебним потребама "Подршка", за шесторо полазника Одјељења са посебним потребама Основне школе "Соколац" и за више од 40 дјеце из вишечланих породица.

- Моја жеља је да малишане учиним срећним додјелом пакетића од Дједа Мраза у амбијенту новогодишње чаролије коју смо припремили на отвореном испред Језичког центра "ИН", колико је ситуација са епидемијом дозволила - истакла је Крсмановићева, те додала да је подјела пакетића организована данас, на Дјетињце, уз поштовање мјера заштите због пандемије вируса корона.

СРНА