ПРИКАЗИВАЊЕ ПРЕДСТАВА НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА РС НАСТАВЉА СЕ ОНЛАЈН

pre godinu

Народно позориште Републике Српске наставиће онлајн приказивање својих представа посредством Јутјуб (Youtube) канала, а линкови ће бити постављени на званичну Фејсбук (Фацебоок) страницу и Твитер (Twitter) налог ове установе.

Народно позориште Републике Српске наставиће онлајн приказивање својих представа посредством Јутјуб (Youtube) канала, а линкови ће бити постављени на званичну Фејсбук (Facebook) страницу и Твитер (Twitter) налог ове установе.

- Како бисмо омогућили заинтересованима да их погледају, представе ће бити активне седам дана, након чега ће бити уклоњене - саопштено је из Народног позоришта Републике Српске.

У саопштењу се наводи да је за понедјељак, 8. јуни, са почетком у 20 часова, предвиђено приказивање представе "Бан први /Немогућа мисија/" аутора Бранка Брђанина, у режији Предрага Штрпца, док је за сриједу, 10. јуни, са почетком у 20 часова, предвиђено приказивање представе "До посљедњег даха", аутора Алда Николаја, у режији Жељка Стјепановића.

За петак, 12. јуни, у 20.00 часова, предвиђено је приказивање представе "Ромео и Јулија" аутора Вилијема Шекспира у режији Душана Петровића.

(Независне)