ПРЕЗЕНТАЦИЈА АНДРОИД АПЛИКАЦИЈЕ "FEEL JAHORINA" ДАНАС У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ

pre 9 meseci

Туристичка организација "Јахорина" представиће данас званичну андроид апликацију "Feel Jahorina", која ће послужити свим корисницима андроид уређаја да на једном мјесту пронађу све потребне активности које се нуде на Јахорини, али и на простору града Источно Сарајево.

Туристичка организација "Јахорина" и предузеће "НФ-Тел" д.о.о. из Пала завршило је припрему званичне андроид апликације "Feel Jahorina", која ће послужити свим корисницима андроид уређаја да на једном мјесту пронађу све потребне активности које се нуде на Јахорини, али и на свим другим туристичким локацијама на простору града Источно Сарајево.

Промоција и презентација апликације биће одржана данас у Административном центру града Источно Сарајево са почетком у 12:00 часова, гдје ће се присутнима обратити представници ТО "Јахорина" и поменутог предузећа, које је креирало ову апликацију.

Из ТО "Јахорина" кажу да се, с обзиром на тренд повећања употребе мобилних телефона и захтјева туриста, овај вид промоције показује се изузетно корисним, јер су информације лако доступне свима.

Апликација ће се допуњавати и ажурирати у складу са потребом, а свакодневно су доступне информације попут ски инфа, односно љетњег инфа о раду садржаја, веб камера, најаве догађаја, као и директан контакт са смјештајним капацитетима.

Презентација ће бити одржана у малој сали Градске управе.

(Катера)