ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА СТАНОВА ЗА КОРИСНИКЕ КОЛЕКТИВНОГ СМЈЕШТАЈА

pre godinu

У Источном Новом Сарајеву данас је, увођењем извођача радова у посао, озваничен почетак изградње вишепородичног стамбеног објекта са 23 стана, чијом ће реализацијом стамбено бити збринута лица која тренутно користе колективни смјештај на подручју ове локалне заједнице. Извођач радова је група понуђача/конзорцијума чији је носилац предузеће "Браћа Мићић" из

У Источном Новом Сарајеву данас је, увођењем извођача радова у посао, озваничен почетак изградње вишепородичног стамбеног објекта са 23 стана, чијом ће реализацијом стамбено бити збринута лица која тренутно користе колективни смјештај на подручју ове локалне заједнице.

Извођач радова је група понуђача/конзорцијума чији је носилац предузеће "Браћа Мићић" из Модриче, а рок за извођење радова је 365 календарских дана, саопштено је из општине Источно Ново Сарајево.

Пројекат "Затварање колективних центара и алтернативних смјештаја преко осигурања јавних стамбених рјешење - Цеб два" реализује Републички секретаријат за расељена лица и миграције у сарадњи са ресорним ентитеским министарствима, локалним властима и УНХЦР-ом.

(СРНА)