Плесни студио "Фуего" ускоро у Источном Сарајеву

pre 4 meseca

Клуб ће се налазити у Палама и Лукавици

Плесни студио "Фуего"  почиње са радом од 1. марта 2021. године у Источном Сарајеву.

Менаџер и кореограф плесног студија Милан Милинковић истиче да је плес веома битан за развој дјеце, као и за здравље одраслих. За дјецу увијек препоручује плес, јер развија комплетну моторику, а уз ту физичку активност потребно је да се укључе и ментално.

„Већ годину дана имам групу која се зове „Фуего“. Група је састављена од седам чланова, а прије неколико седмица од њих седам добили смо пет државних првака. Ускоро бих требао да отворим плесни студио „Фуего“. Отварање би требало да буде 1. марта, али све зависи од епидемиолошке ситуације. Клуб ће се налазити у Палама и Лукавици“, рекао је Милинковић.

Радиће се у двије групе, прва група дјеца од 2. до 18. године, то јесте такмичари и одрасли, односно рекреативци. Тренинзи ће бити четири пута седмично, а предвиђено је неколико врста плеса - „Disco dance“, „Hip hop“ и „Jazz balet“. Чланарина на мјесечном нивоу кошта 30 КМ по особи.

Милинковић је освајач Свјетског купа, 10 година узастопни првак Босне и Херцеговине, идол многобројној дјеци и представник Источног Сарајева у најпознатијем талент „show-u“ у Европи „Ритам Европе“, гдје је освојио треће мјесто са својом екипом.

„Уложио сам пуно љубави, жеље и новца у своје знање, тако да данас желим своје знање да пренесем на друге. Знам и вјерујем да ће се дјеца одазвати и да ће бити велико интересовање. Имам доста планова за будућност и вјерујем да ћу их остварити, рекао нам је Милинковић и нагласио да су његова највећа подршка и помоћ од самог почетка породица и пријатељи.

Пише: Анђела Короман, студент треће године Новинарства