ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА "СВЕ ЈЕ СТАЛО У ЈЕДАН ТРЕНУТАК"

pre godinu

Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић отворио је синоћ изложбу фотографија "Све је стало у један тренутак", које су настале за вријеме епидемије вируса корона, те додијелио награде ауторима најбољих фотографија. У складу са гласовима публике и бодовањем жирија прва награда припала је Марији Богдановић за фотографију "Руке", друго

Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић отворио је синоћ изложбу фотографија "Све је стало у један тренутак", које су настале за вријеме епидемије вируса корона, те додијелио награде ауторима најбољих фотографија.

У складу са гласовима публике и бодовањем жирија прва награда припала је Марији Богдановић за фотографију "Руке", друго мјесто освојила је фотографија "Сами", аутора Предрага Крстовића, док је награду за треће мјесто освојила фотографија "Градски сутон", аутора Тихомира Остојића.

Изложба фотографија у просторијама Културног центра Источно Ново Сарајево организована је поводом Спасовдана - крсне славе и Дана општине.

Предсједник жирија био је фотограф Рајко Паштар, а у жирију су били академски сликар Милош Поповић, аматерски фотограф Дарко Ковачевић, етнолог Бранко Пјевић, редитељ Витомир Митрић и начелник за Привреду и друштвене дјелатности у општини Источно Ново Сарајево Игор Ђокановић.

Сви заинтересовани поставку ће моћи погледати до 10. јуна у просторијама Културног центра Источно Ново Сарајево.