ОТКАЗАН ''АДРИА ТУР'' У БАЊА ЛУЦИ И САРАЈЕВУ

pre 10 meseci

Организациони одбор Адриа тура одлучио је да прекине турнир због чега заказани мечеви у Бања Луци и Сарајеву неће бити одиграни.

Организациони одбор Адриа тура донио је данас одлуку да се турнир не наставља што значи да неће бити заказаних догађаја у Бања Луци и Сарајеву.

- Изузетно нам је жао што морамо да прекинемо организацију тениских турнира у Бањалуци и Сарајеву. Радовали смо се да публика, која дуго година чека врхунске асове, коначно види уживо Новака Ђоковића и друге тенисере, као и да играњем у овим градовима омогућимо промоцију спорта и финансијску подршку локалним играчима. Нажалост, због свих догађаја посљедњих дана донијели смо одлуку да је сада најважније да се епидемиолошка ситуација стабилизује, као и да се сви опораве - изјавио је директор турнира Ђорђе Ђоковић.

Ђоковић је на крају подсјетио да је идеја турнира била хуманитарног карактера са циљем новчане помоћи тенисерима из региона, помоћи хуманитарним организацијама, те промоције добрих вриједности.

Раније данас најбољи тенисер свијета, Новак Ђоковић објавио је да је позитиван на вирус корона, а прије њега позитиван резултат на овај вирус потврдили су Григор Димитров, Виктор Троицки, те Борна Ћорић.