ОНЛАЈН КУРС О КОРИШТЕЊУ МАЈКРОСОФТ ОФИСА

pre 9 meseci

Курс је намијењен свима који желе да овладају напредним знањима и вјештинама у врло популарним апликацијама, а за његово похађање нису потребна стручна предзнања.

Компанија "М:тел", у сарадњи са компанијом "Логософт", организује вебинар о свакодневној употреби Мајкрософт офис 2019 алата.

"Логософт" је компанија са дугогодишњим искуством у пружању едукације из области ИT-ја и први златни сертификовани партнер Мајкрософта за БиХ.

- Курс је намијењен свима који желе да овладају напредним знањима и вјештинама у врло популарним апликацијама, а за његово похађање нису потребна стручна предзнања - саопштено је из "М:тела".

Предавањима се може присуствовати путем онлајн платформе – уживо у виртуелној учионици, а радионица ће се одржавати преко "МС тимс платформе". Предавања ће се, наводе из "М:тела", снимати, па ће полазници имати могућност да их слушају и послије тренинга.

Курс почиње 13. јула и трајаће двије седмице, са укупно шест термина по два сата и то понедјељком, сриједом и петком од 18.00 до 20.00 часова.

- Цијена курса је 300 КМ плус ПДВ, а пријаве се могу послати на имејл - ict@mtel.ba до 10. јула. За компаније које пријаве више од два запослена одобрава се попуст од 10 одсто /попусти се не сабирају/ - наводе из "М:тела".

Из ове компаније истичу да је поменути курс најбоља основа за квалитетан рад на рачунару, те да је познавање рада у апликацијама Ворд, Ексел, Аутлук и Пауер поинт веома значајно за њихову пословну каријеру.

(СРНА)