ОЛИМПИЈСКИ ЦЕНТАР НАЈАВЉУЈЕ ЉЕТНУ СЕЗОНУ НА ЈАХОРИНИ

pre godinu

Промоција љетне понуде Олимпијског центра „Јахорина“ , која је заказана за период од 25. до 28. јуна, биће одржана овог викенда у Бијељини. Становници Бијељине биће у прилици да се упознају са атрактивном љетном понудом Јахорине на промотивном пулту ОЦ "Јахорина" на Тргу Краља Петра Првог Карађорђевића, сутра и у недељу,

Промоција љетне понуде Олимпијског центра „Јахорина“ , која је заказана за период од 25. до 28. јуна, биће одржана овог викенда у Бијељини.

Становници Бијељине биће у прилици да се упознају са атрактивном љетном понудом Јахорине на промотивном пулту ОЦ "Јахорина" на Тргу Краља Петра Првог Карађорђевића, сутра и у недељу, 24. маја, од 12.00 до 20.00 часова.

За ово љето, уз природне љепоте Јахорине, посјетиоцима ће бити доступни бројни занимљиви догађаји, те ће важити попуст од 30 одсто на све љетне садржаје.

Осим тога, доступни су у региону најдужи планински боб дужине 2,5 километра, панорамска вожња жичаром, тјубинг, икс-рајсер, теретана на отвореном, бицикли и стазе за хајкинг, а припремљене су још три велике атракције које се граде на Пољицама и на језеру на врху планине.

Након промоција љетне понуде ОЦ "Јахорина" у Бијељини, услиједиће представљања у Бањалуци, Сарајеву, Тузли и Требињу.