ОВОГОДИШЊЕ ИЗДАЊЕ НЕКТАР ОК ФЕСТА ПОМЈЕРЕНО ЈЕ ЗА 2021. ГОДИНУ

pre 9 meseci

Организатори ОК Феста саопштили су да је овогодишње издање фестивала пролонгирано за 16/17/18 јули наредне године.

Организатори ОК Феста, који је требало да почне за неколико дана на Тјентишту, саопштили су да је овогодишње издање фестивала пролонгирано за наредну годину, а главни разлог за доношење ове одлуке je погоршанa епидемиолошкa ситуацијa у нашој земљи.

С обзиром на епидемиолошку слику у БиХ, али и у цијелој регији, константан раст броја заражених на дневном нивоу и ограничено кретање, тј. прелазак државних граница, нису створени  услови да фестивал буде одржан у раније најављеном термину ове године, тј. 14/15/16 августа на Тјентишту.  Данашњом одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, као и Општинског штаба за ванредне ситуације Општине Фоча, на снази је остала ранија мјера максималног окупљања 50 особа на јавним мјестима и ова одлука остаје на снази наредних 14 дана. Због капацитета фестивала, те броја посјетилаца из ранијих година који се мјери у хиљадама, органозатори наводе да нису у могућности да у најављеном термину одрже догађај у капацитету и програму за који је он предвиђен.

У договору са извођачима и осталим учесницима програма, потврђени су датуми фестивала за наредну годину, и то  16/17/18 јули 2021. године, као и лајнап на три фестивалске позорнице: Apocalyptica, Asian Dub Foundation, Van Gogh, Бајага и инструктори, Горан Баре & Мајке, Хладно пиво, TBF, M.O.R.T., Зостер, Буч Кесиди, Репетитор, Канда, Конџа и Небојша, Love Hunters, Who see, Марчело и напети Quintet, Ритам нереда, Atheist Rap, Mortal Kombat, Марко Настић, Младен Томић, Синиша Тамамовић, Петар Дундов, Кристијан Молнар, Тони Јурановић,  Nebs Jack; Alexander G и још имена која ће накнадно бити објављена. Осим сјајног музичког програма, и у наредног години Нектар ОК Фест доноси још много добре забаве и садржаја у несвакидашњем амбијенту националног парка Сутјеска.

Сви ОК пакети купљени у овој години важиће и за наредну годину и нове термине Нектар ОК Феста 2021. Такође, сви власници пакета имаће прилику да, уколико желе, изврше поврат новца за купљене пакете или да их уступе другој особи. На званичној фестивалској страници www.okfest.net у категорији „новости“ ускоро ће бити више детаља о условима поврата новца или уступања пакета.

(www.okfest.net)