ОДЛОЖЕН 9. МОФТ "СРЂАН ТОМИЋ & ВЛАДИЦА БАБОВИЋ"

pre 10 meseci

Девето издање Меморијалног омладинског фудбалског турнира /МОФТ/ „Срђан Томић & Владица Бабовић“, за дјецу узраста од седам до 14 година, одложено је до даљег.

Девето издање Меморијалног омладинског фудбалског турнира /МОФТ/ „Срђан Томић & Владица Бабовић“, за дјецу узраста од седам до 14 година, одложено је до даљег, наводи се у саопштењу ОФК „Гласинац 2011“ из Сокоца.

Одлуку о одлагању турнира донио је Организациони одбор МОФТ-а, а саопштење преносимо у цјелости:

- У складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације и због тренутно неповољне епидемиолошке ситуације, изазване вирусом корона, Организациони одбор деветог Меморијалног омладинског фудбалског турнира „Срђан Томић & Владица Бабовић“ донио је одлуку да турнир, заказан за период од 3. до 5. јула, одложи до даљег.

Здравље дјеце, навијача и свих учесника МОФТ-а на првом је мјесту, а све пријављене екипе биће благовремено обавијештене о новом термину одржавања турнира.

Спортски поздрав! -

МОФТ је манифестација којом се његује успомена и сјећање на рано преминуле играче Фудбалског клуба „Гласинац“ Срђана Томића (1986-2005), члана младе репрезентације Босне и Херцеговине и Републике Српске и Владицу Бабовића (1977-2017), фудбалску легенду, тренера, голмана.