НОВО ДЈЕЧИЈЕ ИГРАЛИШТЕ НА ПАЛАМА

pre godinu

Радници Комуналног предузећа Пале почели су са реконструкцијом поломљеног и запуштеног дјечијег игралишта на Палама, те ново игралиште, намијењено за дјецу до 12 година, биће покривено видео-надзором. Игралиште ће бити опремљено са заштитним гуменим плочама, како би свако дијете било сигурно приликом пада, док ће за малу дјецу бити постављен

Радници Комуналног предузећа Пале почели су са реконструкцијом поломљеног и запуштеног дјечијег игралишта на Палама, те ново игралиште, намијењено за дјецу до 12 година, биће покривено видео-надзором.

Игралиште ће бити опремљено са заштитним гуменим плочама, како би свако дијете било сигурно приликом пада, док ће за малу дјецу бити постављен пјешчани кутак, у којем до сада нису имали прилику да уживају.

Општина Пале обезбиједила је и видео-надзор за који ће бити задужена Полицијска управа Источно Сарајево, ради спречавања уништавања градске имовине намијењене паљанским малишанима.

На реконструисаном игралишту на видљивом мјесту биће постављена и табла на којој ће бити јасно означено да је игралиште намијењено за дјецу до 12 година, како би дјеца уживала у неометаној игри без ризика.