ОПШТИНА НЕВЕСИЊЕ СА ПРВОМ ГРУПОМ СТУДЕНАТА ПОТПИСАЛА УГОВОРЕ О СТИПЕНДИРАЊУ

pre godinu

У Великој сали општине Невесиње данас су потписани уговори са првом групом студенaта који су остварили право на студентску стипендију из буџета општине Невесиње за школску 2019/2020. годину. Данас су уговоре потписала 23 студента који имају отворен рачун код Уникредит банке а.д. Бања Лука, док ће остали корисници

У Великој сали општине Невесиње данас су потписани уговори са првом групом студенaта који су остварили право на студентску стипендију из буџета општине Невесиње за школску 2019/2020. годину. Данас су уговоре потписала 23 студента који имају отворен рачун код Уникредит банке а.д. Бања Лука, док ће остали корисници општинске стипендије уговор потписати у наредна два дана.

Начелник општине Невесиње Миленко Авдаловић рекао је да општина Невесиње у овој школској години стипендира 156 студената и да ће за стипендије из општинског буџета бити издвојено 160.000 КМ. Он је додао да ће сви студенти који су остварили право на општинску стипендију примати по 100 КМ, а за три студента који су ђаци генерације предвиђена је мјесечна стипендија од 150 КМ.

Сутра и у четвртак, 14. маја најављено је потписивање уговора са студентима који имају отворене рачуне у НЛБ и Адико банци.

(Радио Невесиње)