НАЈБОЉИ ЦРТЕЖИ О ТЕМИ „РИЈЕКЕ И ПОТОЦИ У НАШЕМ ГРАДУ“

pre godinu

Уручене су дипломе и поклон бонови за најљепше цртеже основаца о теми "Ријеке и потоци у нашем граду", на конкурсу које је објавило Комунално предузеће "Водовод и канализација" Источно Сарајево. На конкурс за најљепши цртеж стигло је 115 радова а у категорији од првог до петог разреда за три најбоља

Уручене су дипломе и поклон бонови за најљепше цртеже основаца о теми "Ријеке и потоци у нашем граду", на конкурсу које је објавило Комунално предузеће "Водовод и канализација" Источно Сарајево.

На конкурс за најљепши цртеж стигло је 115 радова а у категорији од првог до петог разреда за три најбоља рада награђени су ученици Лука Перковић из Основне школе "Алекса Шантић" Источна Илиџа, Софија Шкрба из ОШ "Свети Сава" Источно Ново Сарајево и треће мјесто Сара Копривица из ОШ "Петар Петровић Његош" Источна Илиџа.

У категорији од шестог до деветог разреда за три најбоља рада награђени су ученици Сњежана Марковић из ОШ "Алекса Шантић" Источна Илиџа, Тања Станковић из ОШ "Свети Сава" Трново и Матеа Пандуревић из ОШ "Свети Сава" Источно Ново Сарајево.

Поред диплома, ученици су добили и поклон бонове у вриједности од 100КМ за прво мјесто, 70 за друго и 50КМ за треће мјесто, које могу искористити у Заводу за уџбенике и наставна средства Републике Српске до краја године.

Поводом обиљежавања Свјетског дана вода - 22. марта, још у фебруару предузеће је почело активности посјетом основних школа и вртића, а све с циљем едукације најмлађих о изузетном значају воде и њене заштите.