МЛАДИ ПАЉАНИН АНГАЖОВАН КАО КОРЕОГРАФ У "РИТМУ ЕВРОПЕ"

pre mesec

Плесом се бави 11 година, освојио је 40 златних медаља.

Захваљујући свом вишегодишњем труду и раду деветанестогодишњи Паљанин Милан Милинковић изабран је да ради као тренер у талент шоу "Ритам Европе".

"Ритам Европе" је највећи музички фестивал за дјецу и омладину узраста од 14. до 21. године. Општине, то јесте такмичари који учествују на фестивалу представљају по једну земљу Европе. Побједник доводи телевизијски пренос у свој град, а такмичари бесплатно путују у земљу коју су представљали.

Милинковић је био прошлогодишњи представник Источног Сарајева у истоименом такмичењу, гдје је освојио треће мјесто са својом екипом. Плесом се бави 11 година, освојио је 40 златних медаља, 1о пута је био узастопни првак Босне и Херцеговине, а највећи успјех достигао је побједом на Свјетском купу.

"Директори су пажљиво пратили мој таленат и рад са дјецом и позвали ме да будем дио "Ритма Европе", рекао је Милинковић и нагласио да је у овај пројекат у Републици Српској укључено 15, а у Србији 24 општина.

"Уложио сам пуно љубави, жеље и новца у своје знање и данас своје знање желим да пренесем на друге. Ускоро планирам да отворим плесни студио "Фуего", али све зависи од епидемиолошке ситуације. Студио ће се налазити у Палама и Лукавици. Тренинзи ће бити четири пута седмично, а предвиђено је неколико врста плеса "Disco dance", "Hip hop", "Jazz balet", као и плесови за младенце", истакао је Милинковић.

"Имам доста планова за будућност, вјерујем да ћу их остварити", рекао нам је Милинковић и нагласио да су његова највећа подршка од самог почетка породица и пријатељи.