ЉЕТНА ПОНУДА ПЛАНИНЕ ПРЕДСТАВЉЕНА У ЗАДРУ

pre 10 meseci

Oлимпијски центар "Јахорина" промовисао је љетну понуду планине у Задру на хуманитарном тениском турниру "Адрија тур".

Oлимпијски центар "Јахорина" промовисао је љетну понуду планине у Задру на хуманитарном тениском турниру "Адрија тур".
Многобројни посјетиоци турнира током протеклог викенда фотографисали су се у планинском бобу, који је овом приликом био изложен на самом улазу тениских терена Спортског центра "Вишњик", саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".

Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић истакао је да је огромна привилегија присуствовати спортском спектаклу хуманитарног карактера, а посебно јер је ово пројекат најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића.
- Новака и његову породицу изузетно цијеним и волим и стварно сам поносан на пријатељство и сарадњу какву имамо. Радећи на Јахорини већ три године схватио сам да људи овдје бодре и много воле Новака, сваки његов успјех се прати и прославља. Нолета ћемо врло радо угостити на Јахорини, гдје има и ски-стазу која носи његово име. Жеља нам је да се Новак осјећа као да је Јахорина његова планина, што заиста и јесте - нагласио је Љевнаић.

Из Олимпијског центра напомињу да је Јахорина добила велики значај промоцијом у Задру, јер је Новак Ђоковић, који има више од 7,3 милиона пратилаца на "Инстаграму", објавио пост Олимпијског центра и људи широм свијета су могли видјети и чути за олимпијску љепотицу.

(СРНА)