КОМПАНИЈА "ЕФТ" ДОНИРАЛА САВРЕМЕНО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО НЕВЕСИЊСКОЈ БОЛНИЦИ

pre godinu

Болница Невесиње добила је данас савремено опремљено санитетско возило, донацију компаније “ЕФТ – рудник и термоелектрана Станари” . Кључеве возила директору невесињске здравствене установе Велибору Миливојевићу уручио је директор компаније Саво Мирковић у присуству министра здравља и социјалне заштите РС Алена Шеранића. − Овом донацијом сте показали да нисте само успјешни људи, него

Болница Невесиње добила је данас савремено опремљено санитетско возило, донацију компаније “ЕФТ – рудник и термоелектрана Станари” . Кључеве возила директору невесињске здравствене установе Велибору Миливојевићу уручио је директор компаније Саво Мирковић у присуству министра здравља и социјалне заштите РС Алена Шеранића.

− Овом донацијом сте показали да нисте само успјешни људи, него и хуманисти спремни да помогну здравство Републике Српске тако што ће пацијети добити сигурнији и комфорнији превоз – поручио је Миливојевић менаџменту компаније ЕФТ.

Захвалио се и министру Шеранићу и Министарству здравља и социјалне заштите РС на досљедном спровођењу политике равномјерног опремања свих здравствених установа, од најмање до највеће.

− Сигуран сам да ће и ово допринијети да се лакше и боље изборимо са корона вирусом, а већ сутра са неким новим сличним изазовима− истакао је Миливојевић.

Компанија ЕФТ данас је донирала шест санитетских возила са пратећом медицинском опремом болницама у Невесињу, Добоју и Требињу, те домовима здравља у Станарима, Требињу и Бањалуци.

(radio Nevesinje)