КОКОШКОВ ОКУПЉА ОРЛОВЕ НА КОПАОНИКУ

pre 10 meseci

Полазак репрезентације на Копаоник планиран је за четвртак, 25. јун.

Селектор мушке кошаркашке репрезентације Србије Игор Кокошков објавио је шири списак играча који ће, од 25. јуна до 5. јула, отпутовати на Копаонику на десетодневне припреме.

Иако су сва репрезентативна такмичења овог љета отказана, селектор Кокошков и стручни штаб донијели су одлуку да окупе репрезентативце како би одржали тимски дух националног тима и што спремније дочекали будуће изазове.

- На десетодневне припреме селектор Кокошков позвао је све играче који су доступни, па се тако на списку не налазе кошаркаши који играју у Њемачкој, Шпанији и НБА, где је сезона у јеку или ће се ускоро наставити - наводи се на сајту Кошаркашког савеза Србије.

Због обавеза у свом клубу, припреме неће водити селектор Игор Кокошков, већ ће то чинити његови асистенти Дејан Милојевић, Владимир Јовановић, Јовица Антонић и Богдан Караичић, док ће за физичку припрему бити задужени Владимир Копривица и Владимир Радоњић.

На ширем списку налазе се: Милош Теодосић, Мирослав Радуљица, Стефан Јовић, Василије Мицић, Немања Недовић, Никола Калинић, Огњен Јарамаз, Раде Загорац, Стефан Бирчевић, Урош Трифуновић, Новица Величковић, Лука Ашћерић, Никола Ребић, Бранко Лазић, Огњен Добрић, Дејан Давидовац, Бориша Симанић, Никола Јовановић, Огњен Кузмић, Стефан Ђорђевић, Стефан Пот, Марко Пецарски, Алекса Раданов, Марко Радовановић, Алекса Аврамовић, Немања Дангубић, Лука Митровић, Далибор Илић, Стефан Јанковић и Алексеј Покушевски.

Полазак репрезентације на Копаоник планиран је за четвртак, 25. јун.