ЈАЗАВЧИЈЕ РУПЕ - ОАЗА У СРЦУ ХАН ПИЈЕСКА

pre mesec

Посјетиоци могу уживати у шетњи природом, роштиљу, скијању, планинарењу, брдском бициклизму, одличној храни и другим активностима.

Планински камп "Јазавчије рупе" је туристичка атракција која је смјештена у источном дијелу Републике Српске. Налази се у мјесту Мало поље, удаљеном око десет километара од општине Хан Пијесак.

Камп се налази усред четинарске шуме, намијењен је како за одмор, тако и за планинске активности. За све љубитеље природе, те планинске климе и "оштријег" ваздуха ово је незаобилазна дестинација.

(ФОТО: ЈАЗАВЧИЈЕ РУПЕ) Извор: https://www.booking.com/hotel/ba/planinski-kamp-jazavcije-rupe.hr.html

Сви они који су хедонистичког духа могу уживати у шетњи природом, роштиљу који је дозвољен унутар самог кампа, као и у опуштању и забави на концертима рокенрол извођача. Paintball и панорамска вожња теренским возилом су неизоставан ужитак.

Уколико припадате онима који радије желе скијати, планинарити или се упознати са брдским бициклизмом, Јазавчије рупе нуде потпуни доживљај. Осим смјештаја и хране у планинским кућама, гости могу изнајмити скијашку опрему и моторне санке.

Бесплатан паркинг и WiFi су обезбијеђени приликом боравка у кампу. Најближи аеродром је Међунардони аеродром Тузла, удаљен 40 километара од дестинације.