ФОТОГРАФИЈА "РУКЕ" НАЈБОЉА НА КОНКУРСУ "СВЕ ЈЕ СТАЛО У ЈЕДАН ТРЕНУТАК"

pre godinu

Фотографија "Руке", аутора Марије Богдановић, проглашена је за најбољу фотографију на завршном састанку жирија за избор на фото-конкурсу "Све је стало у један тренутак", одржаном у Културном центру Источно Ново Сарајево. Жири у саставу: Рајко Паштар (фотограф), Милош Поповић (академски сликар), Дарко Ковачевић (аматерски фотограф), Бранко Пјевић (етнолог), Вито Митрић

Фотографија "Руке", аутора Марије Богдановић, проглашена је за најбољу фотографију на завршном састанку жирија за избор на фото-конкурсу "Све је стало у један тренутак", одржаном у Културном центру Источно Ново Сарајево.

Жири у саставу: Рајко Паштар (фотограф), Милош Поповић (академски сликар), Дарко Ковачевић (аматерски фотограф), Бранко Пјевић (етнолог), Вито Митрић (редитељ), Игор Ђокановић (начелник за Привреду и друштвене дјелатности у Општини Источно Ново Сарајево), уважавајући и гласове публике, донио је одлуку о избору три најбоље фотографије.

Друго мјесто освојила је фотографија „Сами“, аутора Предрага Крстовића, док је награду за треће мјесто освојила фотографија „Градски сутон“, аутора Тихомира Остојића.

Изложба ће бити отворена у Културном центру Источно Ново Сарајево 27. маја 2020. у 19:30, у склопу прославе Дана и крсне славе Општине Источно Ново Сарајево.

Сви заинтересовани поставку ће моћи погледати до 10. јуна.

(Културни центар Источно Ново Сарајево)