ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ ПРОСЛАВИО КРСНУ СЛАВУ

pre godinu

Филозофски факултет Универзитета у Источном Сарајеву данас је обиљежио Дан и крсну славу ове високошколске установе - Светог Јована Богослова. Славски колач је ломљен у Саборном храму Светог архангела Гаврила на Палама. Декан Филозофског факултета Пале Драга Мастиловић рекао је новинарима да је Прослава крсне славе прилагођена тренутној епидемиолошкој ситуацији

Филозофски факултет Универзитета у Источном Сарајеву данас је обиљежио Дан и крсну славу ове високошколске установе - Светог Јована Богослова. Славски колач је ломљен у Саборном храму Светог архангела Гаврила на Палама.

Декан Филозофског факултета Пале Драга Мастиловић рекао је новинарима да је Прослава крсне славе прилагођена тренутној епидемиолошкој ситуацији и обиљежена је скромније у односу на претходне године, али да се Факултет свакако може похвалити постигнутим резултатима између двије славе.

Ломљењу колача су, поред декана,  присуствовали и ректор Универзитета у Источном Сарајеву Милан Кулић, градоначелник Источног Сарајево Ненад Вуковић те начелник општине Пале Бошко Југовић.

Поред славе Универзитета обиљежили су и покретање првог студентског Интернет радија у Српској.