БЕСПЛАТАН EBSCO ОНЛАЈН ТРЕНИНГ

pre godinu

EBSCO сервис у петак, 5. јуна у 10 часова, путем апликације Вебекс (Webex) организује бесплатан онлајн тренинг под називом ''Спровођење истраживања коришћењем врхунских академских ресурса".

EBSCO сервис у петак, 5. јуна у 10 часова организује бесплатан онлајн тренинг под називом ''Спровођење истраживања коришћењем врхунских академских ресурса". Тренинг ће бити реализован путем апликације Вебекс (Wебеx), која омогућава лак приступ преко претраживача или преузете апликације.

На тренингу ће се говорити о могућностима приступа поузданим научним подацима и начинима истраживања литературе.

Главне теме о којима ће се говорити су: претраживање литературе основним и напредним опцијама, циљана претрага са примјеном филтера, најбољи садржаји највећих издавача свијета, преузимање , штампање и чување чланака са пуним текстом, употреба електронских књига, аутоматизована библиографија и интеграција са програмима за управљање библиографијама, лични фолдери и креирање упозорења.

Радни језик тренинга је енглески и намијењен је студентима, посебно студентима другог и трећег циклуса студија, као и библиотекарима и свим заинтересованим наставницима и сарадницима.

Линк за тренинг: https://ebsco-turkey.webex.com/join/uozkan