ДАНАС ПРЕТЕЖНО СУНЧАНО, УЗ МОГУЋЕ СЛАБИЈЕ ПАДАВИНЕ

pre godinu

У Републици Српској данас се очекује претежно сунчано вријеме, док се послијеподне очекују слабије падавине на истоку. Јутро је претежно облачно од централних предјела ка сјевероистоку, истоку, југоистоку и југу, док се на сјеверу, западу и југозападу очекује ведро с локалном маглом. Касније послијеподне ново наоблачење са запада донијеће мјестимичне

У Републици Српској данас се очекује претежно сунчано вријеме, док се послијеподне очекују слабије падавине на истоку.

Јутро је претежно облачно од централних предјела ка сјевероистоку, истоку, југоистоку и југу, док се на сјеверу, западу и југозападу очекује ведро с локалном маглом.

Касније послијеподне ново наоблачење са запада донијеће мјестимичне пљускове, а увече и у ноћи према петку очекује се облачно вријеме уз пролазно умјерену кишу.

На југу преко дана биће више сунца, послијеподне промјењљиво уз могућност рјеђих пљускова.

Дуваће слаб до умјерен сјеверозападни вјетар, који ће током дана бити јак, послеподне у слабљењу и окретању на западни, док се на југу очекује умјерена до јака бура, која ће послијеподне бити у слабљењу.

Највиша дневна температура ваздуха у већини предјела износиће од 15 до 20, на сјеверу и југу до 22, у планинама од 11 степени Целзијусових.