БОЈА КОСЕ ЗА СВЈЕЖИЈИ ИЗГЛЕД - ТРЕНДОВИ ЗА 2020.

pre godinu

Лијепа коса је један од кључних фактора доброг изгледа, а у прољеће свака жена воли да изгледа што боље, свјежије и одморније. Како бисте цјелокупан изглед побољшале, али и подмладиле, одабир боје косе је од велике важности. Зато вам доносимо приједлоге нијанси у зависности од ваше природне боје косе. Коса

Лијепа коса је један од кључних фактора доброг изгледа, а у прољеће свака жена воли да изгледа што боље, свјежије и одморније. Како бисте цјелокупан изглед побољшале, али и подмладиле, одабир боје косе је од велике важности.

Зато вам доносимо приједлоге нијанси у зависности од ваше природне боје косе.

Коса је један од кључних чинилаца лијепог, свјежег и младалачког изгледа. Понекад је довољно да промијените фризуру и одаберете праву нијансу косе како бисте се осјећале свјежије и одморније. Али, како не погријешити?

Наравно, постоји универзални савјет: одаберите боју за један или два тона светлију (или тамнију - за плавуше) од природне нијансе. Како одредити своју природну боју ако већ дуже вријеме користите фарбе за косу? Врло једноставно: погледајте корјен! Међутим, понекад је потребно више специфичности, преноси Космополитан.

Боја меда

За власнице златне косе топла медена плава коса ће дати посебну ноту. Она ће додати мало романтике цјелокупном изгледу, а такође ће омекшати црте лица и освежити тон. Ако тврдоглаво више волите тамније нијансе, испробајте омбре и мед искључиво на дијелу уз лице.

Пшенична нијанса

Не заборавите племените класике! Ова опција је погодна за готово све дјевојке са плавом косом: свјетлији праменови визуелно истичу унутрашњи сјај лица. Ако не волите експерименте, слободно изаберите ово.

Нијанса шампањца

Шампањац је опција за оне које су одувијек биле платинасте плавуше. Превише плава коса смањује контраст, што значи да је благо лагано затамњивање ваш пријатељ. Карактеристике лица ће се истаћи живописније, а то аутоматски дјелује на подмлађивање изгледа.

Топли кестен

Топли кестен уопште није досадан! Таква нијанса ће додати кожи сјај попут правилно одабраног хајлајтера. Пријатељи и познаници ће вас вјероватно питати гдје сте се добро одморили.

Ледена чоколада

Чоколадни тонови уоквирују лице, истичу јагодице и чине црте лица оштријим. Не бојте се, нећете изгледати као готска принцеза, јер данас брендови нуде пуно нијанси за органску слику изгледа.

Карамела

Бринетама препоручујемо да се задрже на праменовима карамеле. Минус ове нијансе - морате да посвијетлите дио косе. Плус - само одаберите неколико праменова. Уз то, ова опција изванредно маскира сједу косу.

Данас су актуелне природне нијансе без оних изразито свијетлих, јер могу скренути пажњу на несавршености и нагласити промјене повезане са годинама. Ако заиста желите да се "препустите", слиједите главно правило - не стављајте акценат на лице.

(nezavisne.com)