БИЈЕЛЕ ПАПУЧЕ - ПОКЛОН ЗА МЕЛАНИЈУ ТРАМП

pre godinu

Фабрика обуће "Бема" из Бањалуке поклониће бијеле папуче Меланији Трамп, супрузи америчког предсједника Доналда Трампа, као знак подршке за останак у Бијелој кући, рекао је технички директор ове фабрике Маринко Умичевић. "Прије четири године сам првој дами САД Меланији Tрамп послао бијеле и златне ципеле за њен долазак у Бијелу

Фабрика обуће "Бема" из Бањалуке поклониће бијеле папуче Меланији Трамп, супрузи америчког предсједника Доналда Трампа, као знак подршке за останак у Бијелој кући, рекао је технички директор ове фабрике Маринко Умичевић.


"Прије четири године сам првој дами САД Меланији Tрамп послао бијеле и златне ципеле за њен долазак у Бијелу кућу. Tај гест је цијели свијет позитивно прихватио, а од Меланије сам добио захвалницу путем поште", рекао је Умичевић.

Он је додао да новим поклоном ова фабрика пружа подршку првој дами САД, која вуче коријене са ових простора, саопштено је из "Беме".

"Када пошиљка буде спремна, упутићемо је за Америку, а том приликом и позвати Меланију Tрамп у Бањалуку на ћевапе", навео је Умичевић.