БЕСПЛАТАН ИНТЕРНЕТ У ПАРКУ "ГАВРИЛО ПРИНЦИП"

pre godinu

Од данас је градски парк „Гаврило Принцип“ комплетно покривен брзим интернетом и сваки посјетилац парка имаће могућност коришћења бесплатног Wi-Fi интернета. На територији општине Источно Ново Сарајево сада имамо мјесто гдје грађани могу да изађу и користе бесплатан интернет, како они млади људи тако и старији који користе интернет услуге.

Од данас је градски парк „Гаврило Принцип“ комплетно покривен брзим интернетом и сваки посјетилац парка имаће могућност коришћења бесплатног Wi-Fi интернета.

На територији општине Источно Ново Сарајево сада имамо мјесто гдје грађани могу да изађу и користе бесплатан интернет, како они млади људи тако и старији који користе интернет услуге.

За сада је бесплатан Wi-Fi интернет доступан у парку „Гаврило Принцип“, а у наредна два до три мјесеца биће проширен и на локацију Тврдимића, Трг „Републике Србије“ и нови градски парк у улици Хиландарска.

Са циљем унапријеђења услуга и побољшања квалитета живота становника, а у складу са циљевима Програма Општине Источно Ново Сарајево „Паметан град за период 2020 -2023. године“, ово је први у низу пројеката које Општинска управа намјерава реализовати.

(Општина Источно Ново Сарајево)