90-ГОДИШЊА БАКА ИЗ ЈАПАНА ЈЕ НАЈСТАРИЈИ ГЕЈМИНГ ЈУТЈУБЕР НА СВИЈЕТУ

pre godinu

Јапанка Хамако Мори је званично најстарији гејминг јутјубер на свету, по подацима Гинисове књиге рекорда! Хамако Мори, позната је као "бака гејмерка" и има невероватних 250.000 пратилаца на yоутубе! Са игрицама је почела још пре 39 година, канал на Јутјубу покренула је 2015. године и објављује највише четири видеа

Јапанка Хамако Мори је званично најстарији гејминг јутјубер на свету, по подацима Гинисове књиге рекорда!

Хамако Мори, позната је као "бака гејмерка" и има невероватних 250.000 пратилаца на yоутубе!

Са игрицама је почела још пре 39 година, канал на Јутјубу покренула је 2015. године и објављује највише четири видеа месечно.

У видео материјалима се може видети много тога - од распакивања нових конзола до демонстрирања играчких способности и вештина. Мори је у фаворите сврстала "Гранд Тхефт Ауто".

Најстарија гејминг јутјуберка на свету каже да је, имајући у виду бројна животна искуства, ово најновије са игрицама и интернетом - право уживање у животу.

Мори у својим видео-записима показује смисао за хумор. Признаје да често "не може да престане да игра".

"Понекад се занесем и до два сата ујутру. Нарочито кад је у питању Даунтлесс. Врло је забавно. Није фер да се играју само деца ", рекла је Мори.

Мори такође деценијама прикупља конзоле. Прва коју је набавила била је "Цассетте Висион", која је пуштена у продају давне 1981. године.